Kandela 2023

Kiitos Kandela-yleisö! Ihana, että saavuitte paikalle kylmästä säästä huolimatta ja olitte mukana luomassa tapahtumaa ja sen erityistä tunnelmaa. Kiitos uskomattoman hienoille vieraileville taiteilijoille: Mika Kallio, Tapani Rinne ja Satu Rinnetmäki. Te loitte tapahtumaan kauniin ja koskettavan ääni- ja liikemaiseman gongien, saksofonin ja tanssin välityksellä! Kiitos Chloe´ Mahy-Hulkko ja Emma Blåfield avustanne kynttilänvalannassa: jälleen kerran mehiläisvahapadat kuumenivat ja saatiin kynttilät valettua kynttilärituaalin muodossa. Kiitos Job`do hankkeen kautta tulleet nuoret avustajat. Olitte kerrassaan mahtavia! Kiitos tapahtuman dokumentoinnista Jeremy Barrois! Kiitos myös kaikki taustajoukot tuestanne ja avustanne tapahtuman järjestelyissä sen eri vaiheissa. Lopuksi vielä iso kiitos Taike ja Helsingin kaupunki tuestanne tapahtuman mahdollistamiseksi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *