Kandela 2023

KANDELA 

ÖLJYSÄILIÖ 468, Saaristolaivastonkatu, 00590 Helsinki

La 28.10.2023 klo 16,17,18

Vapaa pääsy! Ennakkoilmoittautuminen!


Tervetuloa vuoden 2023 Kandela-tapahtumaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen monitaiteellisen kokemuksen yhdistäen gongi- ja klarinettimusiikkia, tanssia sekä kynttilänvalantaa kaikuisassa Öljysäiliö 468:ssa.

Vuoden 2023 Kandela-tapahtumassa vierailevina taiteilijoina esiintyvät Mika Kallio gongeilla, Tapani Rinne klarinetilla ja Satu Rinnetmäki tanssien. Samalla yleisö valaa itselleen mehiläisvahasta kynttilät kastomenetelmällä. Kynttilänvalantaa ohjaavat kuvataiteilijat Raita Virkkunen ja Chloé Mahy. Tapahtumassa osallistujayleisö kiertää rauhallisessa jonomuodostelmassa öljysäiliön sisätilaa ympäri ja kukin kastaa vuorollaan sydänlangan vahaan. Öljysäiliön kaikuisaan tilaan syntyvä äänimaisema, tanssijan liikekieli, mehiläisvahan tuoksu ja yhteen kokoontumisen kokemus kerrostuvat muistoiksi ihmisten mieliin samalla kun vaha kertyy kerroksiksi sydänlangan ympärille.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ennakkoilmoittautuminen! Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille osallistujille, mutta alle 10-vuotiaat lapset voivat saapua vain aikuisen seurassa. Otamme esityksiin vain rajatun määrän osallistujia, joten varaa paikkasi ajoissa! Paikan voit varata tällä lomakkeella tai sähköpostilla kandelatapahtuma@gmail.com. Yhdellä varauksella voit varata paikan enintään viidelle henkilölle.

Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus ovat tukeneet Kandela -tapahtumaa. Kiitokset tukijoille!

https://www.facebook.com/KandelaTapahtuma/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *