Tarinalyhty ja Topelius

Tarinalyhty ja Topelius Herttoniemen kartanossa

Tarinalyhty jatkaa vuonna 2021 Herttoniemen kartanossa Topelius-teemalla. Olemme toteuttaneet satukierroksia Herttoniemenrannan ala-asteen oppilaille luokittain huhtikuun lopulla. Nyt järjestämme vielä yhden kaikille avoimen satukierroksen tulevana lauantaina 8.5.2021. Kierros toteutetaan kokonaisuudessaan ulkotiloissa. Tarinankertojina ovat Snellman korkeakoulun opiskelijat. Satuja kuullaan kuusi, joista kukin satu kestää n. 20 min. Tule kuuntelemaan yksi tai useampi. Osallistujilla on mahdollisuus myös piirtää kuullun pohjalta ja osallistua vuoden 2021 Tarinalyhdyn kuvittamiseen! Sydämellisesti tervetuloa!

Tarinakierroksella halukkaat pääsevät kurkistamaan myös kahdeksankulmaisen huvimajan sisälle. Tunnistatko, kuka on suunnitellut tämän huvimajan?
Tiesitkö, että Herttoniemen kartano toimi aiemmin Topelius-museona?
Tässä Topelius nuorena hänen siskonsa kuvaamana. Tämäkin löytyy Herttoniemen kartanomuseosta.

https://fi-fi.facebook.com/pg/Tarinalyhty-119827702034071/posts

/https://www.facebook.com/herttoniemenkartano/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *