Tarinalyhdyn Loikka Pitäjänmäkeen

Toteutimme yhdessä Pitäjänmäen Strömbergin ala-asteen 1.-3. luokan oppilaiden kanssa vuonna 2020 Loikka-teoksen, jossa leikittelimme digiloikan teemalla ja etsimme fyysistä verrokkia tälle poikkeukselliselle ajalle. Koululaiset toteuttivat hankkeen työpajoissa jännittäviä loikka-piirroksia, joita alustettiin liikeharjoitteilla. Projektin lopputuloksena syntyi 9 metallista varjonukkea, jotka installoitiin leikittäväksi teokseksi. Installaatio oli esillä Kaamos-tapahtumassa Kanneltalon Sitra-torilla marraskuussa 2020. Nyt hanke on saanut jatkoa ja varjonukeilla on harjoiteltu varjoteatterin tekemistä Strömbergin ala-asteella opettajakunnan toimesta. Hienoa, että hanke on lähtenyt elämään ja kasvamaan. Lisääkin jatkoa on vielä luvassa osana Strömbergin koulun juhlavuotta! Loikka-teos on osa minun ja Kaisa Barbierin suunnittelemaa ja toteuttamaa monivuotista Tarinalyhty-hanketta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *